Pravno obvestilo

Avtorske pravice

Vsa vsebina teh strani je v lasti podjetja Imprestek, d.o.o. Vse pravice so pridržane. Informacije in gradiva na elektronskem naslovu www.impresstec.com so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine družbe Imprestek, d.o.o., ki je objavila to spletno stran za obiskovalce strani zaradi informiranja, izobraževanja in komunikacije s podjetjem Imprestek, d.o.o.

Pridržki

Vse informacije, gradiva in podatki na spletni strani podjetja so informativne narave. Družba Imprestek, d.o.o., si bo prizadevala za optimalno delovanje spletne strani www.impresstec.com, vendar ne prevzema nobene odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo. Vsi uporabniki uporabljajo spletno stran www.impresstec.com na lastno odgovornost. Niti družba Imprestek, d.o.o., niti katera koli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi www.impresstec.com ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij, gradiv in oglasov ali za kakršne koli napake in pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Družba Imprestek, d.o.o., tudi ne more biti odgovorna za kakršne koli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katere koli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršne koli njene uporabe. Družba Imprestek, d.o.o., ne more biti odgovorna za nobeno škodo kakršne koli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnih strani www.impresstec.com.

Vsako kopiranje, razpošiljanje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv s spletne strani www.impresstec.com ali njihovo pošiljanje po elektronski pošti ter kakršno koli drugo razširjanje brez predhodnega pisnega dovoljenja družbe Imprestek, d.o.o., je prepovedano.

Družba Imprestek, d.o.o., si bo prizadevala za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov na teh straneh, vendar ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo pravilnost, ažurnost in popolnost. Ni garancije in nobenega zagotovila za lastnosti objavljenih izdelkov. Vsebina oziroma podatki na tej spletni strani so lahko zastareli zaradi zamude pri posodabljanju. Prosimo, da nas vprašate o stanju, tehničnih podrobnostih in razpoložljivosti proizvodov in storitev.

Varstvo osebnih podatkov

Vsebina spletnih strani www.impresstec.com je zavezana določilom zakonodaje in predpisom o varovanju osebnih podatkov. Osebni podatki, kot so ime, poštni in elektronski naslov, so zasebni in zaupni. Zato zaupane osebne podatke tudi shranimo na varno mesto. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S sporočanjem svojih osebnih podatkov dovoljujete, da lahko vse poslane osebne podatke podjetje Imprestek, d.o.o., kot upravljavec zbirke osebnih podatkov uporabi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/2007). Osebni podatki se lahko uporabljajo za obveščanje o novostih, povezanih s podjetjem Imprestek, d.o.o., in za trženje. Upravljavec osebnih podatkov je družba Imprestek, d.o.o. Vsak posameznik lahko kadar koli pisno pri upravljavcu podatkov, družbi Imprestek, d.o.o., zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za neposredno trženje.

O pravnem obvestilu in dodatne informacije

To pravno obvestilo lahko družba Imprestek, d.o.o., kadar koli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih spremljate na teh straneh, če jih uporabljate. Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Z uporabo te strani izkazujete in potrjujete, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo s kontaktnimi podatki, navedenimi v rubriki Kontakt, ali po elektronski pošti info@impresstec.com.